Dierckx

LPG

Bootcenter Dierckx werkt al enkele jaren mee in het LPG gebeuren. Gezien de hoge brandstofprijzen en de stijgende vraag in de watersport hebben wij ons verder gespecialiseerd in deze branche.

Het grote voordeel van het LPG-systeem is dat het kan gebruikt worden van de oudste carburator motoren tot de nieuwste injectie motoren, van alle merken.

Het LPI-systeem is niet meer weg te denken in deze tijd van efficiënte injectiemotoren en is dan ok helemaal meegegaan in deze moderne vorm van goedkoper varen, zonder inboeten op vermogen, of inslagen van de kleppen. Het plaatsen van het LPI systeem vraagt in de eerste plaatst de kennis van de MPI(Multi Point Injectie) op benzine, waarover wij uiteraard beschikken. Dit omdat er een nauwe samenwerking vereist is tussen de 2 systemen.

Wij plaatsen VGI (Vogels Gas Injectie) en Impco welke de beste en bekendste merken zijn in de gassystemen. Afstelling, onderhoud en revisies (ook andere merken) zijn mogelijk in onze werkplaats, maar kunnen desnoods ook ter plaatse worden uitgevoerd.

 

Vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.